22.10.2024

Новини

Участь у VII Міжнародній науково-практичній конференції керівників провідних охоронних компаній в Україні та директорів професійних навчальних закладів з підготовки персоналу безпеки і охорони

18 жовтня 2024 року   директор ІФ ППЛ  Наталія Кішка та майстер виробничого навчання за професією «Охоронник» Олександр Кувшинов взяли участь  у VII Міжнародній науково-практичній конференції керівників провідних охоронних компаній в Україні та директорів професійних навчальних закладів з підготовки персоналу безпеки і охорони  за участю представників МОН, Директорату професійної освіти МОН України, МВС, Міністерства оборони України, Департаменту поліції охорони НГУ та інших структур. Захід проходив у м. Винники Львівської області.

Директор Кішка Н.С.  виступила на конференції з доповіддю на тему: «Діяльність Івано-Франківського професійного політехнічного ліцею під час воєнного стану. Особливості сучасного професійно-технічного навчання за професією «Охоронник», зосередивши основну увагу  на проходженні на базі навчального закладу курсової підготовки членами Добровольчого  формування територіальної громади №4 “Захід».