02.06.2020

Адміністрація Новини

ІФ ППЛ та співробітники Служби судової охорони Прикарпаття, Закарпаття та Чернівців розпочали курс з професійної підготовки “Охоронників”

Співробітники Служби судової охорони Прикарпаття, Закарпаття та Чернівців розпочали курс з професійної підготовки.

2 червня, друга група співробітників Служби судової охорони розпочала навчання з первинної професійної підготовки на базі Івано-Франківського професійного політехнічного ліцею. Вона включає в себе 19 співробітників ТУ ССО у Івано-Франківській області, 8 співробітників ТУ ССО у Чернівецькій області та 3 співробітників ТУ ССО у Закарпатській області. Загалом 30 осіб.

Враховуючи карантинні заходи в областях, відділ професійної підготовки та підвищення кваліфікації територіального управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області адаптував план занять та розробив ефективну систему дистанційного навчання для співробітників Служби судової охорони.

З нагоди початку навчального процесу в Івано-Франківському професійному політехнічному ліцеї відбулась урочиста зустріч начальника територіального управління Служби судової охорони Прикарпаття полковника Андрія Маланія з директором ліцею Наталею Кішкою. Очільник ТУ ССО висловив свою щиру подяку директору та викладацькому колективу за співпрацю.

Зазначимо, що після проходження навчання, та успішної здачі заліків, співробітники управління отримають свідоцтва ІІІ розряду з професії «Охоронник» державного зразка.