09.07.2020

Адміністрація Новини

Інтерв’ю директора Івано-Франківського професійного політехнічного ліцею Наталії Сергіївни Кішки для програми “Європейський вектор” на Телерадіокомпанії “ВЕЖА”.

Наталія Сергіївна Кішка, директор Івано-Франківського професійного політехнічного ліцею дала інтерв’ю для програми “Європейський вектор” на Телерадіокомпанії “ВЕЖА”.   Наталія Сергіївна розповіла про об’єктивні причини погіршення ситуації з отримання професійної освіти у закладах профтех освіти. Також ми говорила про ще одну причину – це небажання дітей та їх батьків йти в ПТУ за отриманням робітничих професій. Як подолати це? Як визначити школяреві, що він здатен бути висококласним робітником? Навчання в ліцеї дає можливість закінчити повну середню освіту, здобути професію на ціле життя, отримувати на час навчання стипендію та гуртожиток. По закінченню навчання на випускника вже чекає робоче місце.
Інтерв’ю можна переглянути за посиланням: https://www.vezha.org/nataliya-kishka-dyrektor-ivano-frankivskogo-profesijnogo-politehnichnogo-litseyu-video/#respond