02.11.2022

Новини

Івано-Франківському професійному політехнічному ліцею – 77 років!

Сьогодні, 2 листопада, виповнюється 77 літ Івано-Франківському професійному політехнічному ліцею!
У межах людського життя – це ціла вічність, сповнена великих поривань, звершень та плідної праці. У межах історії – це вік поважний і солідний, який дає підстави говорити про гідний щонайвищої оцінки педагогічний досвід, але водночас із тим – це вік ще зовсім юний, сприятливий для впевненого кроку вперед, стрімкого лету до нових перемог!
За ці роки заклад пережив злети і падіння, але завжди виконував свою головну функцію – навчання молодого покоління! Душа і серце ліцею – це учні і працівники!
Зараз наша країна переживає найважчі часи боротьби за  свободу та незалежність. Ми продовжуємо здійснювати освітній процес та оберігати свій фронт у цій війні – навчатися та продовжувати формувати майбутнє нашої держави. Освіта в умовах війни – це діяльність в режимі особливої відповідальності,  працездатності, наполегливості , єдності та невичерпної сили творення нової історії України! Твердо віримо, що обраний шлях у завтрашній день – правильний.
Тож бажаємо у ці складні часи для нашої ДЕРЖАВИ віри у ПЕРЕМОГУ, сили духу, незламності, впевнено нести світло знань!Мирних і благословенних днів! Нехай Божа ласка і благодать береже кожного!