17.07.2020

Адміністрація Новини

У Івано-Франківському професійному політехнічному ліцеї відбулося урочисте вручення співробітникам Служби судової охорони з трьох областей України кваліфікаційних свідоцтв.

Сьогодні, 17 липня 2020 р. у Івано-Франківському професійному політехнічному ліцеї відбулося урочисте вручення співробітникам Служби судової охорони з трьох областей України (Івано-Франківська, Чернівецька та Закарпатська області) кваліфікаційних свідоцтв.

Начальник територіального управління полковник Служби судової охорони Андрій Маланій вручав службовцям документи та вітав із завершенням курсу, а також відзначив подяками директора Івано-Франківського професійного політехнічного ліцею Наталію Кішку та педагогів, які взяли активну участь в організації навчань.

З почесних гостей на заході були присутні директор департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації Віктор Кімакович, заступник директора департаменту освіти, науки та молодіжної політики, начальник управління освіти та науки, Ігор Гаврилюк та начальник відділу професійної підготовки територіального управління Служби судової охорони у Чернівецькій області каптан Служби Василь Карча.

Це перша група слухачів курсу первинної професійної підготовки, які навчалися дистанційно у зв’язку з карантинними заходами проти поширення респіраторного коронавірусного захворювання COVID-19.