21.12.2020

Новини

Співробітники Служби судової охорони з трьох областей України після проходження курсу первинної професійної підготовки отримали кваліфікаційні свідоцтва державного зразка з професії «Охоронник».

18 грудня 2020 р. в Івано-Франківському професійному політехнічному ліцеї співробітники Служби судової охорони з трьох областей України після проходження курсу первинної професійної підготовки отримали кваліфікаційні свідоцтва державного зразка з професії «Охоронник».
На заході були присутні: директор Івано-Франківського професійного політехнічного ліцею Наталія Кішка та педагогічний колектив навчального закладу, заступник начальника територіального управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області підполковник Служби Роман Шеленко, заступник начальника теруправління із забезпечення полковник Служби Богдан Тесленко.
Звертаємо увагу на те, що це фінальна група слухачів курсу на 2020 рік. Протягом року було випущено п’ять груп з курсу первинної професійної підготовки, а це 128 співробітників Служби судової охорони з шести областей України: Івано-Франківської, Чернівецької, Закарпатської, Львівської, Рівненської та Хмельницької.