12.01.2024

Новини

Підписання Меморандуму між ІФ ППЛ, БК Socium Developer та Департаментом освіти і науки

08.01.2024р. Івано-Франківський професійний політехнічний ліцей підписав Меморандум з будівельною компанією Socium Developer та Департаментом освіти і науки Івано-Франківської обласної державної адміністрації щодо реконструкції старого та будівництва нового сучасного відкритого спортивного комплексу нового формату, якими зможуть спільно користуватися здобувачі освіти ІФ ППЛ, мешканці громади та жителі Житлового Комплексу «Містечко Південне».
Згідно з підписаним Меморандумом, БК Socium Developer зобов’язується збудувати та облаштувати власними силами і засобами спортивний комплекс, до якого входитиме:
– поле для мініфутболу із штучним покриттям, необхідним освітленням та сучасним спортивним інвентарем;
– волейбольний майданчик;
– баскетбольний майданчик;
– тенісний корт;
– безпечна бігова доріжка;
– спортивний комплекс ВорКаут (бруси, турніки, шведська стінка) – багатофункціональний тренажер, що призначений для опрацювання м’язів преса, рук, грудної клітини, спини, що допоможе учням проводити тренування в комфортних умовах.
Мультифункціональний майданчик площею понад 3500м² стане одним з найбільших у м. Івано-Франківську. Комплектація спорткомплексу передбачає спеціально обладнані зручні місця для глядачів.
Спортивний комплекс спонукатиме більш активно займатись спортом, здобувати навички у процесі фізичної підготовки, сприятиме зміцненню фізичного здоров’я учнів ліцею.