11.02.2014

Адміністрація Новини Фото

На базі Івано-Франківського професійного політехнічного ліцею відбулося засідання обласної методичної секції заступників директорів з навчально-виробничої роботи.

      11 лютого 2014 року на базі Івано-Франківського професійного політехнічного ліцею відбулося засідання обласної методичної секції заступників директорів з навчально-виробничої роботи на тему: “Підготовка кваліфікованого робітника професійно-технічного навчального закладу у співпраці із соціальними партнерами”

      Засідання відкрив Гаврилюк І.О., начальник відділу професійно-технічної, вищої освіти та виховної роботи управління освіти і науки департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, який знайомив присутніх із програмою роботи на день.

      Директор ІФППЛ Кішка Н.С. презентувала учасникам діяльність навчального закладу а також з навчально-матеріальною базою ліцею.

       У ході засідання було відвідано ряд відкритих уроків, а також усі присутні мали  можливість оглянути виставку методичних розробок та творчих робіт майстрів та учнів ліцею.

       В рамках засідання відбувся виховний захід “Любові пам’ять незабутня. Музи генія”, приурочений 200-й річниці з дня народження Т.Г.Шевченка.