23.06.2023

Новини

💙💛ДЕРЖАВНА КВАЛІФІКАЦІЙНА АТЕСТАЦІЯ

                 22.06.2023 р. в ІФППЛ відбулася Державна кваліфікаційна атестація здобувачів освіти, які навчалися за професією “Електрозварник ручного зварювання. Коваль ручного кування”.
                 Учні показали свої знання і вміння, здобуті під час навчання у закладі та при проходженні виробничої практики на підприємствах.
                Тож бажаємо Вам, шановні випускники, міцного здоров’я, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів! Нехай знання та практичні навички, отримані у навчальному закладі, неодмінно стануть запорукою, допоможуть досягти омріяних вершин у вашій професійній діяльності!

                26.06.2022 р., в ІФППЛ відбулася Державна кваліфікаційна атестація здобувачів освіти, які навчаються за професією “Слюсар з ремонту рухомого складу”.
               Робота на залізниці пов’язана з високим рівнем відповідальності, а слюсар з ремонту рухомого складу – це людина, яка виконує дуже важливу роботу, тому повинна володіти відповідним рівнем освітньої підготовки, великим обсягом теоретичних знань, а також практичних умінь.
              Під час ДКА учні успішно продемонстрували свої теоретичні знання та володіння практичними навичками з професії.
             Отож, вітаємо наших випускників! Професійного росту та успіхів у такій потрібній та важливій сфері діяльності!

             28.06.2023 р., в ІФППЛ відбулася Державна кваліфікаційна атестація здобувачів освіти, які навчаються за професією “Провідник пасажирського вагону”, де учні продемонстрували високі професійні знання і навики.
            Бажаємо випускникам успіхів, натхнення та підкорення нових вершин!

            29.06.2023 р. в ІФППЛ відбулася Державна кваліфікаційна атестація здобувачів освіти, які навчалися за професією “Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних”.
           Вітаємо випускників та хочемо побажати – будьте успішні, енергійні і позитивні, вмійте долати будь-які труднощі і домагайтеся всього, чого забажаєте. У добру путь!